Κύλινδροι ασφαλείας mul- t -lock

Κύλινδροι ασφαλείας mul- t- lock υψηλής τεχνολογίας και ασφάλειας.
Μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπου ξεχωρίζουν τα μοντέλα vds και interactive.
Στην περίπτωση vds έχουμε ένα κύλινδρο υψηλών προδιαγραφών με κύριο χαρακτηριστικό του την αντοχή του στο σπάσιμο από τους επίδοξους κλέφτες.
Ο interactive είναι ο κύλινδρος που έχει όλα τα χαρακτηριστικά της ποιότητας mul – t- lock αλλά συγχρόνως, υπάγεται σε ένα σύστημα που δεν επιτρέπει την αντιγραφή των κλειδιών από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Όλα τα προϊόντα της mul-t-lock μπορούν να ενταχθούν σε συστήματα key alike (ίδιο κλειδί) ή σε σύστημα master.


Κλειδαριές ξενοδοχείων

Κλειδαριές ξενοδοχείων σε όλα τα χρώματα και τους τύπους με δυνατότητα συστήματος master (να λειτουργούν με το ιδιο κλειδί).


 

Κλειδαριά κερματοδέκτης

Οι χώροι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κλειδαριά κερματοδέκτης είναι γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα ,σχολεία, super market, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί και γενικότερα χώροι που έχουν lockers ( ντουλάπια ). Η κλειδαριά έχει την δυνατότητα να δέχεται νομίσματα του ενός ή των δύο ευρώ. Επίσης να συλλέγει ή να επιστρέφει το νόμισμα.

 

Σούστες επαναφοράς

Σούστες επαναφοράς θυρών ελαφριού ή βαρέου τύπου σε διάφορα μεγέθη και χρώματα.


 

Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας

Πρόσθετες κλειδαριές ασφαλείας για ξύλινες ή μεταλλικές πόρτες με κλειδί και μηχανισμό χρηματοκιβωτίου. Τοποθετούνται σε συνδυασμό με ενίσχυση στο κάσωμα που κλειδώνει όπως και με κλείδωμα στην πλευρά των μεντεσέδων.