Απο το 1965

Ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Αρβανίτη και λειτούργησε ως παραδοσιακό κλειθροποιείο στο Χαλάνδρι. Το 1992 περνάει στα χέρια του γιου του Κωνσταντίνου όπου αλλάζει έδρα και εκσυγχρονίζεται. Γνώστης του παραδοσιακού τρόπου δουλειάς (κατασκευή κλειδιών, επισκευές και τοποθετήσεις κλειδαριών, ανοίγματα κ.α) εξελίσσει την δουλειά του χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες, ενώ εντάσσει σύγχρονες μηχανές κοπής κλειδιών για να καλύψει την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση και τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου. Η αισθητική και λειτουργική αντίληψη του νέου καταστήματος έγινε πρότυπο για επαγγελματίες του χώρου αφού πολλοί το υιοθέτησαν.

 

κλειδαράς χαλάνδρι

 

Στο κατάστημα Αρβανίτης μπορείτε να βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία κλειδιών σπιτιών, αυτοκινήτων, αυτοκινήτων immobilizer, θωρακισμένων θυρών, κλειδιών ασφαλείας αποτυπώσεως, κλειδαριών κάθε τύπου, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, ηλεκτρονικές κλειδαριές (access control) και άλλα πολλά είδη που αφορούν την ασφάλεια.
Καθιερώσαμε τηλεφωνικό κέντρο (210) 6.777.777(210) 6.777.777(210) 6.777.777(210) 6.777.777 όπου αντιμετωπίζονται περιστατικά όλο το 24ωρο σε όλη την Αττική με εξειδικευμένο προσωπικό και δίκτυο συνεργατών.

Επίσης στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά κλειδαριές όπου ελέγχονται τα αντίγραφα και γίνονται μόνο από τον ιδιοκτήτη της κλειδαριάς.
Για πρώτη φορά στον κόσμο και αποκλειστικά από τα καταστήματα Αρβανίτης σας δίνετε η δυνατότητα να παραγγέλνεται τα κλειδιά σας μέσω τηλεφώνου και e-mail, με ασφαλή τρόπο επικοινωνίας και κωδικοποίησης.

 

κλειδαράς χαλάνδρι

 

Μερικοί από τους πελάτες που εμπιστεύονται την ασφάλεια τους στην εταιρία μας είναι: ΟΤΕ, ΟΣΕ, VODAFONE, ΔΕΗ, ΤΙΜ, ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΑΚΑ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ κ.α. Επίσης η εταιρία μας είναι μέλος του Σωματείου Κλειθροποιών και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλειθροποιών (Ε.L.F.)

 

 
Επισκέπτες
Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους