Έχετε πλήρη έλεγχο όλων των κλειδιών σας; Πιστεύετε ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει ένα αντίγραφο απο τα κλειδιά σας; Έχετε χάσει τα κλειδιά σας ή κάποιος άλλος τα έχει χάσει ;

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ασφάλεια σας πρέπει να αποκατασταθεί με την αλλαγή των κλειδαριών και  να αντιμετωπίσετε το αναπόφευκτο κόστος, την ταλαιπωρία και την σπατάλη χρόνου.

Η Rielda προσφέρει ένα καινοτόμο και ευρύ φάσμα  νέων προγραμματιζόμενων κυλινδρικών κλειδαριών που είναι σε θέση να ενισχύσουν την  ασφάλεια σας και τα βασικά προβλήματα διαχείρισης απλά και γρήγορα.

Οι κλειδαριές αυτές επιτρέπουν στο χρήστη να αλλάξει το κλειδί , χωρίς να αλλάζει τον κύλινδρο. Μισή στροφή του κλειδιού προγραμματισμού είναι το μόνο που χρειάζεται για  να αλλάξετε το συνδυασμό και να κάνετε το προηγούμενο κλειδί άχρηστο.

Ετσι δεν χρειάζεται αλλαγή της κλειδαριάς, απλά αλλάζουμε το κλειδί γρήγορα και ευκολα. Εάν έχετε πολλές κλειδαριές, πάλι η Rielda εχει την λύση.

Μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε όλες τις κλειδαριές με το ίδιο κλειδί και να μπορείτε να ανοίξετε όλες τις εγκαταστάσεις σας (πόρτες, κιγκλιδώματα, παράθυρα, πόρτες, ταχυδρομικά κουτιά, μηχανήματα αυτόματης πώλησης) ή ομάδες αυτών των εγκαταστάσεων με μόνο ένα κλειδί.

 

κατεβάστε τον κατάλογο προϊόντων Rielda