Μηχανές JMA

 

 

DAKAR EXPRESS
 
Οι μηχανές DAKAR είναι αυτές που συγκεντρώνουν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου από την παγκόσμια αγορά για κοπή κλειδιών ασφαλείας, αποτυπώσεως με βούλες,  laser σκαφτά ή σωληνωτά τύπου cryptonait. Με chock ταχείας σύσφιξης, σφιγκτήρα του βαγονέτου δύο θέσεων και εργονομικό σχεδιασμό τις κατατάσσει στις καλύτερες μηχανές κοπής κλειδιών. Προαιρετικά διατίθεται με μεγγενάκια για σωληνωτά και κλειδιά τύπου FICHET. Εξοπλισμένη με εργαλειοθήκη για τα μαχαίρια,  tracers και φωτισμό. Ο άξονας του tracer δουλεύει σε σταθερή θέση ή με ελατήριο για την ομαλή λειτουργία της μηχανής χωρίς να τραυματίζει το πρωτότυπο κλειδί. Όλα τα παραπάνω με την γρήγορη και εύκολη λειτουργία της, κάνουν αυτές τις μηχανές τον καλύτερο συνεργάτη του επαγγελματία.

Tracer σημεία: P1
Κινητήρας: 220V-50Hz 200W
Κόφτες: F1
Μέγεθος και βάρος: 310 x 420 x 365. 27 κιλά

 

 

DAKAR
 
Οι μηχανές DAKAR είναι αυτές που συγκεντρώνουν όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου από την παγκόσμια αγορά για κοπή κλειδιών ασφαλείας, αποτυπώσεως με βούλες,  laser σκαφτά ή σωληνωτά τύπου cryptonait. Με chock ταχείας σύσφιξης, σφιγκτήρα του βαγονέτου δύο θέσεων, εργονομικό σχεδιασμό, κόψιμο υπό γωνία και με motor δύο ταχυτήτων τις κατατάσσει στις καλύτερες μηχανές κοπής κλειδιών. Διατίθεται με μεγγενάκια για σωληνωτά και κλειδιά τύπου FICHET. Εξοπλισμένη με εργαλειοθήκη για τα μαχαίρια,  tracers και φωτισμό. Ο άξονας του tracer δουλεύει σε σταθερή θέση ή με ελατήριο για την ομαλή λειτουργία της μηχανής χωρίς να τραυματίζει το πρωτότυπο κλειδί. Όλα τα παραπάνω με την γρήγορη και εύκολη λειτουργία της, κάνουν αυτές τις μηχανές τον καλύτερο συνεργάτη του επαγγελματία.                                            

Tracer σημεία: P1/P13
Κινητήρας: 220V - 50 Hz 200W
Κόφτες: F1/F13
Διαστάσεις: 310 x 420 x 365. Βάρος : 27 κιλά

 

 

DAKKI
 

Οικονομικό μηχάνημα κοπής κλειδιών ασφαλείας (βούλες ή αποτυπώσεως & laser). Μια απλή, μικρού μεγέθους μηχανή, με εύχρηστες λαβές.
Το βαγονέτο κινείτε σε κυλινδρικούς άξονες με πλευρικό κούμπωμα.

Μεγγενάκι σύσφιξης : P1

Κινητήρας: 220V-50Hz 200W
Κόφτες: F1
Μέγεθος και βάρος: 270 x 378 x 340. 18 kg